Facilitair en vastgoedmanagement

Steeds mobieler en flexibeler

De facilitaire wereld is aan het veranderen door de versnelde ontwikkeling van nieuwe technologieën en de wens om steeds mobieler en flexibeler te werken. Waar vroeger facilitaire diensten en de installaties in een gebouw of kantoor gescheiden van elkaar werden aangestuurd, zijn zij nu steeds meer met elkaar verbonden. Door gebruikmaking van slimme technologieën kunnen we eenvoudiger voorspellen waar een verspilling zit en hoe we verstoringen kunnen voorkomen. Door het vooraf goed analyseren van processen en het inrichten daarvan, maken we gebouwen slimmer en efficiënter en dienstverlening onmisbaar.

De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van een gebouw en de bijbehorende dienstverlening wordt steeds vaker bij de markt neergelegd en dit vraagt om een integrale aanpak en strategisch inzicht. Het ontwikkelen van facilitair en vastgoedbeleid begint met een visie, een strategisch huisvestingsplan en goed georganiseerd procesmanagement. Het ontwerp van werkomgevingen in combinatie met een gezond en gastvrij pakket aan dienstverlening en goed georganiseerd facilitair en vastgoedmanagement dragen bij aan een productieve werkomgeving.

Maar hoe kom je tot zo’n goed strategisch huisvestingsplan en hoe weet je of de gebruikers uiteindelijk ook maximaal functioneel worden ondersteund? Samen met u kan Felicias uw organisatie helpen om het facilitair en vastgoedmanagement efficiënt en effectief in te richten, zodat u meerwaarde kunt leveren aan uw organisatie.