Profiel

Natalie Hofman

Directeur bij Felicias
Voorzitter verenigingen EuroFM
Adviseur bij FMN

 

In mijn omgeving sta ik bekend als iemand die met passie haar werk uitvoert, ik ben in staat om teams te motiveren en vind het een uitdaging om nieuwe mensen en bedrijven te leren kennen en met elkaar te verbinden. Mijn nevenfuncties bij FMN (Facility Management Nederland) en EuroFM stellen mij in staat om ontwikkelingen te volgen, nieuwe onderwerpen te verkennen en in gesprek te zijn met vakgenoten. Ik ben iemand die ‘de grote lijnen’ bewaakt maar als het nodig is, zal ik niet nalaten om de materie ook inhoudelijk aan te pakken. De afgelopen jaren heb ik altijd leidinggevende posities gehad. Ik ben goed in het opbouwen van nieuwe organisaties en het opstellen van strategische plannen. Zonder gevestigde systemen en structuren zorgen dat er groei wordt gerealiseerd en dat er voldoende ruimte en aandacht is om te kunnen ontwikkelen en te investeren.
Het moeten balanceren in het politieke speelveld binnen organisaties en kansen benutten om te verbeteren, heeft gemaakt dat ik geen uitdaging meer uit de weg ga. Dit in combinatie met het werken aan projecten op het gebied van PPS en DBFMO maken dat mijn ervaring zeer allround is. In de wereld van facilitair, vastgoed en techniek voel ik me thuis. Ik geef advies om organisaties, beleid en processen optimaal in te richten of te reorganiseren.

Ik heb ervaring opgedaan bij commerciële organisaties, (ouderen)zorgorganisaties, gemeenten en de overheid. Of het nu gaat om het inrichten van facilitaire regieorganisaties, het fuseren van organisaties, het opstellen van strategische vastgoedplannen of het bemiddelen bij vakinhoudelijke conflicten, mijn brede ervaring biedt voldoende kennis om uw organisatie goed te kunnen ondersteunen. Daarnaast werk ik samen met andere professionals, waardoor de hele keten van facilitair en vastgoedmanagement kan worden bediend.

Mijn vaardigheden

 • Strategisch denkniveau
 • Authentiek leidenschap
 • Hands-on mentaliteit
 • Resultaatgericht

Voorbeelden van projecten:

 • strategisch lange termijn huisvestingsplan;
 • vastgoedontwikkeling en inrichting doelmatig lange termijn onderhoud;
 • planontwikkeling herhuisvesting ouderenzorg;
 • ontwikkeling, formalisering en inrichting van facilitaire, technische, vastgoed en regie-organisaties;
 • kwartiermaker nieuwe ontwikkelingen en fusietrajecten;
 • advisering commissies van deskundigen binnen het facilitair en technisch domein;
 • advisering markontwikkelingen binnen het facilitair en technisch vakgebied.